Cangül’e Destek Gecesi

Sinoplu Tiyatrocu, Gençlik Çalışanı ve Basketbol Hakemi Enes Cangül geçirdiği ani rahatsızlıktan dolayı tedavi altına alınmıştı.

Cangül’e Destek Gecesi
02 Eylül 2011 - 00:00

Sinoplu Tiyatrocu, Gençlik Çalışanı ve Basketbol Hakemi Enes Cangül geçirdiği ani rahatsızlıktan dolayı tedavi altına alınmıştı.

 Genç tiyatrocu ilk olarak Samsun’da, daha sonra Kastamonu’da tedavi görmüş gerekli olan ileri tedavi yöntemleri için Ankara’ya gitmek üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Servisi’nde tedavi görmekte.

         Cangül’ün geçirmiş olduğu bu ani ve üzücü rahatsızlıktan dolayı kendisine bir moral gecesi düzenleyen Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği bir basketbol maçı düzenleyerek genç tiyatrocuya hem destek hem de moral aşılamak istiyor.

         Dernek Başkanı Mehmet Akalın, Cangül’ün bir an önce eski sağlığına kavuşmasını beklediklerini belirterek; “Genç arkadaşımızın bir an önce iyileşip tekrar aramıza döneceği günleri heyecanla bekliyoruz. Kendisine şuanda en çok gerekli olan moral olgusunu bu akşam saat 18.00’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz “Enes Cangül’e Moral Gecesi” adı altındaki organizasyon olacak. Bu akşam gerçekleştireceğimiz organizasyonda kendisininde aramızda olmasını temmenni ediyor ve tüm Sinop halkını bu anlamlı gecede Enes Cangül’e destek ve moral vermek üzere davet ediyoruz” dedi.

 

\"\"
Bu haber 4782 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum